miggelbrink abr logo

Miggelbrink-ABR

Wat doen we

Elk project is uniek

Elk project is een project op zich. Geen wonder, want ieder project begint met een specifieke vraag die door verschillende partijen zo goed mogelijk wordt beantwoord en uitgevoerd. Het eindresultaat is de mix waar alles bij elkaar komt.

Kantoren

Het kantoor is de plek waar wij elkaar te ontmoeten, plannen maken en visies met elkaar delen. Dit vraagt om verandering binnen het gebouw, de inrichting, en faciliteiten. Wij weten hoe de stappen moeten worden genomen om tot een perfect eindresultaat te komen.

Wij weten wat de markt biedt, wat er begroot moet worden en wat de planning is.

Wij zoeken binnen het kantoor vooral de verbintenis met elkaar. Door de ontwikkelingen in de maatschappij is de functie van het kantoor sterk aan het veranderen.

Zorg

De druk op de zorg is de laatste jaren groot geworden. Wij willen bewoners altijd een thuis blijven bieden.

Miggelbrink-ABR weet als geen ander waar in de facilitaire omgeving, de inrichting en de werkprocessen de mogelijkheden liggen.

Mogelijkheden die ondersteunend zijn aan zelfredzaamheid van individuele bewoners en bewonersgroepen. Deze frisse kijk op zorg opent mogelijkheden.

Hotels

De keuze maken voor juiste materialen, die perfect zijn verwerkt en een goede installatie zorgen dat een kamer langer mooi zal blijven. De beleving van de klant en mooie reviews zorgen voor de positieve beeldvorming van het hotel. Dit blijven de belangrijkste speerpunten.

De veiligheid, schoonmaak, een goed ontwerp en sterke materialisatie blijven ondersteunend aan deze beeldvorming.

Wij weten welke vragen in het proces ontstaan en helpen graag bij het vinden van de antwoorden.

hoe doen we dat

Wij leiden het werk in de juiste banen op basis van de kennis en ervaring in kantoor-, zorg- en hotelprojecten, waarin hoge eisen worden gesteld aan zowel de kwaliteit van de ontwerpen als aan de manier waarop deze tot leven worden gebracht. 

We kiezen altijd voor de duurzame oplossing; projecten realiseren met maximale aandacht voor duurzaamheid in ontwerp, materiaalkeuze en bouwmethode. Het structureren van kosten en planning door vooruit te denken is daarbij een vanzelfsprekendheid.