miggelbrink abr logo

Miggelbrink-ABR

Over Ons

Als projectmanager heb ik, Freek Miggelbrink in 30 jaar tijd ervaring opgedaan als projectmanager binnen kantoren, inrichtingen in de zorg en hotellerie. In 2006 ben ik begonnen met Miggelbrink-ABR, Advies Begeleiding Realisatie. 

Door de wijze waarop Miggelbrink-ABR de kennis, kunde, expertise en ervaring van mogelijke professionele partners monitort, vormt dit de perfecte basis voor het samenstellen van uw projectteam. 

 

onze samenwerkingen

Wij werken nadrukkelijk samen met architecten, interieurarchitecten en managementbureaus. We spreken ieders taal, weten hoe men denkt en wat hun belangen zijn. Zo kunnen wij kwaliteit waarborgen. Er wordt een onafhankelijk ijzersterk team van professionals voor U gecreëerd. Wij kennen de inkoopkanalen maar stellen ook hoge eisen aan de begroting en planning.

 

Door het bundelen van expertise van mogelijke betrokkenen en leveranciers kunt u, als opdrachtgever comfortabel meekijken zonder stress, gedoe en ingewikkelde gesprekken.

 

Het bijeenbrengen van de verschillende betrokkenen – eigenaar, opdrachtgever, architect, projectmanager en onderaannemer – is één. Alle partijen bij elkaar houden, is twee. Wij begrijpen hoe de verschillende partijen denken en nemen ieders belang mee in beslissingen, waarbij de belangen van onze opdrachtgever altijd voorop staan. Door vooraf na te denken over oplossingen en eventuele alternatieve scenario’s, houden we de lijnen kort en zijn we open en transparant.

bureau

neem contact op

Ga gerust het gesprek met ons aan, of het nu gaat om het inrichten van uw kantoor voor uw medewerkers, het bedenken en organiseren van de inrichting voor één bewoner met specialistische zorg, of het realiseren van een facilitair perfecte inrichting van een hotel. Wij zullen altijd open zijn in de mogelijkheden binnen planning, budget, organisatie en gebouw. Miggelbrink-ABR van eerste idee tot en met het realiseren van de juiste inrichting. Gebaseerd op een goed ontwerp dat ondersteunend is aan uw organisatie.